De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kesteren is € 3,397/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kesteren
3.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kesteren is
30%
De woningprijzen in Kesteren zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kesteren.

Met een woning in Kesteren zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,397 per vierkante meter. Hiermee doet Kesteren het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kesteren voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kesteren in Breda?

Een huis kopen in Kesteren is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kesteren in Breda.

In de buurt Kesteren in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,948 inwoners per vierkante kilometer en 1,690 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kesteren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 655 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.