De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwleusen Centrum-noord is € 3,026/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwleusen Centrum-noord
2.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuwleusen Centrum-noord is
22%
De woningwaardes in Nieuwleusen Centrum-noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nieuwleusen Centrum-noord.

Als je investeert in een huis in Nieuwleusen Centrum-noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,026 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwleusen Centrum-noord het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dalfsen. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 14.0% tot € 3,844 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuwleusen Centrum-noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuwleusen Centrum-noord in Nieuwleusen?

Een huis kopen in Nieuwleusen Centrum-noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwleusen Centrum-noord in Nieuwleusen.

In de wijk Nieuwleusen Centrum-noord in Nieuwleusen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,265 mensen per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nieuwleusen Centrum-noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwleusen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.