De lokale huizenprijzen in Bilthoven Centrum.

Als je een huis koopt in Bilthoven Centrum zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,449 per vierkante meter. Hiermee doet Bilthoven Centrum het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Bilt. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,085 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bilthoven Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Bilthoven Centrum in Bilthoven?

Een huis kopen in Bilthoven Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bilthoven Centrum in Bilthoven.

In de wijk Bilthoven Centrum in Bilthoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,166 inwoners per vierkante kilometer en 1,800 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bilthoven Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 520 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bilthoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.