De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tuindorp is € 5,580/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tuindorp
2.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Tuindorp is
22%
De woningwaardes in Tuindorp zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Tuindorp.

Als je investeert in een huis in Tuindorp zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,580 per vierkante meter. Hiermee doet Tuindorp het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente De Bilt. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,104 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tuindorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tuindorp in Bilthoven?

Een huis kopen in Tuindorp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuindorp in Bilthoven.

In de wijk Tuindorp in Bilthoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,810 mensen per vierkante kilometer en 1,155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Tuindorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bilthoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.