De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dubbeldam is € 3,941/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dubbeldam
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Dubbeldam is
26%
De woningwaardes in Dubbeldam zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dubbeldam.

Met een woning in Dubbeldam zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,941 per vierkante meter. Hiermee doet Dubbeldam het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dordrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,400 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dubbeldam achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dubbeldam in Dordrecht?

Een huis kopen in Dubbeldam is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dubbeldam in Dordrecht.

In de buurt Dubbeldam in Dordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,896 inwoners per vierkante kilometer en 5,110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dubbeldam zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 2,035 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.