De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Dronten is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Dronten
4.3%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied Dronten is
22%
De woningwaardes in Buitengebied Dronten zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Dronten.

Als woningbezitter in Buitengebied Dronten zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Dronten het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Dronten. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,287 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Dronten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Dronten in Dronten?

Een huis kopen in Buitengebied Dronten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Dronten in Dronten.

In de buurt Buitengebied Dronten in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10 mensen per vierkante kilometer en 525 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Dronten zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.