De lokale huizenmarkt in Bouwing.

Als je woningbezitter wordt in Bouwing zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,270 per vierkante meter. Hiermee doet Bouwing het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Druten. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 3,285 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bouwing achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Bouwing in Druten?

Een huis kopen in Bouwing is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bouwing in Druten.

In de buurt Bouwing in Druten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,370 bewoners per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bouwing zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Druten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.