De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bedrijventerrein is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bedrijventerrein is
31%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein.

Als woningbezitter in Bedrijventerrein zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Ede. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bedrijventerrein achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bedrijventerrein in Ede?

Een huis kopen in Bedrijventerrein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein in Ede.

In de buurt Bedrijventerrein in Ede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 55 mensen per vierkante kilometer en 110 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.