De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rietkampen is € 3,685/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rietkampen
5.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rietkampen is
22%
De woningwaardes in Rietkampen zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rietkampen.

Als je een huis koopt in Rietkampen zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,685 per vierkante meter. Hiermee doet Rietkampen het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Ede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,963 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rietkampen gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rietkampen in Ede?

Een huis kopen in Rietkampen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rietkampen in Ede.

In de wijk Rietkampen in Ede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,931 inwoners per vierkante kilometer en 3,095 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rietkampen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,385 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.