De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hanevoet is € 3,601/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hanevoet
8.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hanevoet is
23%
De woningwaardes in Hanevoet zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hanevoet.

Als woningbezitter in Hanevoet zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,601 per vierkante meter. Hiermee doet Hanevoet het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Eindhoven. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hanevoet voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hanevoet in Eindhoven?

Een huis kopen in Hanevoet is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hanevoet in Eindhoven.

In de buurt Hanevoet in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,580 mensen per vierkante kilometer en 1,710 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hanevoet zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 600 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.