De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heesterakker is € 3,107/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heesterakker
4.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Heesterakker is
21%
De woningprijzen in Heesterakker zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Heesterakker.

Als woningbezitter in Heesterakker zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,107 per vierkante meter. Hiermee doet Heesterakker het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Eindhoven. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heesterakker achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heesterakker in Eindhoven?

Een huis kopen in Heesterakker is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heesterakker in Eindhoven.

In de buurt Heesterakker in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,186 mensen per vierkante kilometer en 1,085 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Heesterakker zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.