De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Nederwetten.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Nederwetten zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Nederwetten het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,633 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Nederwetten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Nederwetten in Nuenen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Nederwetten is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Nederwetten in Nuenen.

In de wijk Verspreide huizen Nederwetten in Nuenen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 33 bewoners per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Nederwetten zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nuenen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.