De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leenderheide is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Leenderheide is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Leenderheide.

Als woningbezitter in Leenderheide zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Leenderheide het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Eindhoven. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leenderheide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leenderheide in Eindhoven?

Een huis kopen in Leenderheide is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leenderheide in Eindhoven.

In de buurt Leenderheide in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Leenderheide zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.