De gemiddelde prijs per vierkante meter in Woenselse Watermolen is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Woenselse Watermolen
5.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Woenselse Watermolen is
54%
De prijzen van woningen in Woenselse Watermolen zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Woenselse Watermolen.

Als je woningbezitter wordt in Woenselse Watermolen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Woenselse Watermolen het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Eindhoven. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,966 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Woenselse Watermolen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Woenselse Watermolen in Eindhoven?

Een huis kopen in Woenselse Watermolen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Woenselse Watermolen in Eindhoven.

In de buurt Woenselse Watermolen in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,569 bewoners per vierkante kilometer en 675 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Woenselse Watermolen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.