De gemiddelde vierkantemeterprijs in Emmen over 't spoor is € 3,116/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Emmen over 't spoor
0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Emmen over 't spoor is
28%
De waarde van huizen in Emmen over 't spoor zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Emmen over 't spoor.

Als je investeert in een huis in Emmen over 't spoor zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,116 per vierkante meter. Hiermee doet Emmen over 't spoor het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Emmen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Emmen over 't spoor achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Emmen over 't spoor in Emmen?

Een huis kopen in Emmen over 't spoor is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Emmen over 't spoor in Emmen.

In de wijk Emmen over 't spoor in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,159 mensen per vierkante kilometer en 690 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Emmen over 't spoor zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.