De gemiddelde vierkantemeterprijs in Emmermeer is € 2,559/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Emmermeer
6.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Emmermeer is
25%
De waarde van huizen in Emmermeer zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Emmermeer.

Als je investeert in een huis in Emmermeer zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,559 per vierkante meter. Hiermee doet Emmermeer het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Emmen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Emmermeer voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Emmermeer in Emmen?

Een huis kopen in Emmermeer is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Emmermeer in Emmen.

In de wijk Emmermeer in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,545 mensen per vierkante kilometer en 3,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Emmermeer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 870 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.