De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rietlanden is € 2,634/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rietlanden
5.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rietlanden is
21%
De huizenprijzen in Rietlanden zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rietlanden.

Als woningbezitter in Rietlanden zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,634 per vierkante meter. Hiermee doet Rietlanden het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Emmen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rietlanden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rietlanden in Emmen?

Een huis kopen in Rietlanden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rietlanden in Emmen.

In de buurt Rietlanden in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,436 mensen per vierkante kilometer en 3,920 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rietlanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,515 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.