De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Emmen is € 4,350/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Emmen
16.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Emmen is
21%
De waarde van huizen in Verspreide huizen Emmen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
30.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Emmen.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Emmen zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 30.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,350 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Emmen het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Emmen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Emmen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Emmen in Emmen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Emmen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Emmen in Emmen.

In de wijk Verspreide huizen Emmen in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 19 bewoners per vierkante kilometer en 345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Emmen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.