De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bolhaar is € 3,222/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bolhaar
4.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bolhaar is
25%
De woningwaardes in Bolhaar zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bolhaar.

Als woningbezitter in Bolhaar zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,222 per vierkante meter. Hiermee doet Bolhaar het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Enschede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bolhaar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bolhaar in Enschede?

Een huis kopen in Bolhaar is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bolhaar in Enschede.

In de buurt Bolhaar in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,121 mensen per vierkante kilometer en 835 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bolhaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.