De gemiddelde vierkantemeterprijs in Eekmaat West is € 3,120/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Eekmaat West
2.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Eekmaat West is
21%
De prijzen van huizen in Eekmaat West zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Eekmaat West.

Als je investeert in een huis in Eekmaat West zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,120 per vierkante meter. Hiermee doet Eekmaat West het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Enschede. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Eekmaat West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Eekmaat West in Enschede?

Een huis kopen in Eekmaat West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eekmaat West in Enschede.

In de wijk Eekmaat West in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,794 mensen per vierkante kilometer en 1,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Eekmaat West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.