De gemiddelde prijs per vierkante meter in Industrie- en havengebied is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Industrie- en havengebied
-10.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Industrie- en havengebied is
26%
De woningwaardes in Industrie- en havengebied zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Industrie- en havengebied.

Als je woningbezitter wordt in Industrie- en havengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrie- en havengebied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Enschede. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industrie- en havengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Industrie- en havengebied in Enschede?

Een huis kopen in Industrie- en havengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrie- en havengebied in Enschede.

In de buurt Industrie- en havengebied in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 98 bewoners per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Industrie- en havengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 19% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.