De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oikos is € 2,608/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oikos
4.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oikos is
29%
De woningwaardes in Oikos zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oikos.

Als je woningbezitter wordt in Oikos zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,608 per vierkante meter. Hiermee doet Oikos het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Enschede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,930 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oikos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oikos in Enschede?

Een huis kopen in Oikos is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oikos in Enschede.

In de buurt Oikos in Enschede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,590 bewoners per vierkante kilometer en 865 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oikos zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Enschede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.