De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hooipolder en De Hoeven is € 3,084/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hooipolder en De Hoeven
0.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hooipolder en De Hoeven is
25%
De waarde van huizen in Hooipolder en De Hoeven zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hooipolder en De Hoeven.

Als bezitter van een huis in Hooipolder en De Hoeven zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,084 per vierkante meter. Hiermee doet Hooipolder en De Hoeven het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Geertruidenberg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,290 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hooipolder en De Hoeven gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hooipolder en De Hoeven in Raamsdonksveer?

Een huis kopen in Hooipolder en De Hoeven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hooipolder en De Hoeven in Raamsdonksveer.

In de wijk Hooipolder en De Hoeven in Raamsdonksveer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,222 bewoners per vierkante kilometer en 2,345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Hooipolder en De Hoeven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 975 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Raamsdonksveer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.