De gemiddelde vierkantemeterprijs in Raamsdonksveer is € 3,546/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Raamsdonksveer
1.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Raamsdonksveer is
27%
De woningwaardes in Raamsdonksveer zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Raamsdonksveer.

Als je investeert in een huis in Raamsdonksveer zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,546 per vierkante meter. Hiermee doet Raamsdonksveer het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Geertruidenberg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Raamsdonksveer voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Raamsdonksveer in Raamsdonksveer?

Een huis kopen in Raamsdonksveer is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Raamsdonksveer in Raamsdonksveer.

In de wijk Raamsdonksveer in Raamsdonksveer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,828 mensen per vierkante kilometer en 2,970 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Raamsdonksveer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,005 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Raamsdonksveer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.