De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Raamsdonk is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Verspreide huizen Raamsdonk is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Raamsdonk.

Als je woningbezitter wordt in Verspreide huizen Raamsdonk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Raamsdonk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Geertruidenberg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,290 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Raamsdonk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Raamsdonk in Raamsdonk?

Een huis kopen in Verspreide huizen Raamsdonk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Raamsdonk in Raamsdonk.

In de buurt Verspreide huizen Raamsdonk in Raamsdonk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 16 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Raamsdonk zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Raamsdonk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.