De lokale huizenprijzen in Eindewege.

Met een woning in Eindewege zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,939 per vierkante meter. Hiermee doet Eindewege het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Goes. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,136 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Eindewege achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Eindewege in 's-Heer Arendskerke?

Een huis kopen in Eindewege is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eindewege in 's-Heer Arendskerke.

In de buurt Eindewege in 's-Heer Arendskerke is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 386 inwoners per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Eindewege zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Heer Arendskerke on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.