De lokale huizenmarkt in Vondellaan.

Als bezitter van een huis in Vondellaan zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde verminderde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,527 per vierkante meter. Hiermee doet Vondellaan het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Gooise Meren. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,258 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vondellaan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vondellaan in Bussum?

Een huis kopen in Vondellaan is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vondellaan in Bussum.

In de wijk Vondellaan in Bussum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,118 bewoners per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vondellaan zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bussum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.