De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hooftlaan is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Hooftlaan
11.1%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Hooftlaan is
23%
De woningwaardes in Hooftlaan zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hooftlaan.

Als je investeert in een huis in Hooftlaan zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hooftlaan het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Gooise Meren. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hooftlaan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hooftlaan in Bussum?

Een huis kopen in Hooftlaan is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hooftlaan in Bussum.

In de wijk Hooftlaan in Bussum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,701 mensen per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hooftlaan zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bussum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.