De gemiddelde prijs per vierkante meter in Naarderwoonbos is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Naarderwoonbos is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Naarderwoonbos.

Als woningbezitter in Naarderwoonbos zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Naarderwoonbos het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Gooise Meren. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Naarderwoonbos achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Naarderwoonbos in Naarden?

Een huis kopen in Naarderwoonbos is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Naarderwoonbos in Naarden.

In de buurt Naarderwoonbos in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 874 mensen per vierkante kilometer en 180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Naarderwoonbos zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.