De gemiddelde prijs per vierkante meter in Valkeveen is € 6,708/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Valkeveen
-1.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Valkeveen is
20%
De waarde van woningen in Valkeveen zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Valkeveen.

Als je woningbezitter wordt in Valkeveen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,708 per vierkante meter. Hiermee doet Valkeveen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Gooise Meren. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,276 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Valkeveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Valkeveen in Naarden?

Een huis kopen in Valkeveen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Valkeveen in Naarden.

In de buurt Valkeveen in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 71 bewoners per vierkante kilometer en 250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Valkeveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.