De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Korte Akkeren is € 3,687/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Korte Akkeren
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Korte Akkeren is
29%
De huizenprijzen in De Korte Akkeren zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Korte Akkeren.

Als je investeert in een huis in De Korte Akkeren zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,687 per vierkante meter. Hiermee doet De Korte Akkeren het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Gouda. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,796 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Korte Akkeren gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Korte Akkeren in Gouda?

Een huis kopen in De Korte Akkeren is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Korte Akkeren in Gouda.

In de wijk De Korte Akkeren in Gouda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,795 mensen per vierkante kilometer en 4,540 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Korte Akkeren zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gouda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.