De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stolwijkersluis is € 4,632/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Stolwijkersluis
7.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Stolwijkersluis is
21%
De woningwaardes in Stolwijkersluis zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Stolwijkersluis.

Als woningbezitter in Stolwijkersluis zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,632 per vierkante meter. Hiermee doet Stolwijkersluis het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Gouda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,796 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stolwijkersluis achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stolwijkersluis in Gouda?

Een huis kopen in Stolwijkersluis is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stolwijkersluis in Gouda.

In de buurt Stolwijkersluis in Gouda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 528 mensen per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Stolwijkersluis zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gouda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.