Haastrecht is een charmant dorp in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de rivier de Vlist. Het staat bekend om zijn rijke historie en prachtige natuur, wat het een aantrekkelijke plek maakt om te wonen en te bezoeken. In het centrum vind je diverse monumentale panden, zoals het oude raadhuis en de Sint-Barnabaskerk.

Een van de belangrijkste trekpleisters van Haastrecht is het Museum Bisdom van Vliet, waar je een kijkje kunt nemen in het leven van de lokale adel. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten langs de rivier en door het Groene Hart.

Voor dagelijkse voorzieningen kun je terecht bij de lokale winkels en horecagelegenheden. Bovendien is het dorp goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt het dichtbij grotere steden zoals Gouda en Utrecht.

Kortom, Haastrecht is een sfeervol dorp met een rijke historie en prachtige natuur, wat het een ideale plek maakt om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar toch dichtbij stedelijke voorzieningen willen zijn.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Haastrecht! Als data-gedreven bedrijf met ervaren analisten weten wij precies wat de waarde van een huis is en hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Laat je begeleiden door onze experts en maak gebruik van onze kennis om de beste deal te sluiten in het charmante Haastrecht. Kies voor Walter en ervaar het gemak van een zorgeloze aankoop. Maak vandaag nog de slimme keuze en schakel Walter in voor jouw woningaankoop!

In Haastrecht zijn er in zowel het vorige als dit kwartaal 7 huizen verkocht. De gemiddelde transactieprijs is gegaan van 484.786 euro naar 380.332 euro. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter is veranderd van 4.090 euro naar 3.452 euro. De gemiddelde vraagprijs is gedaald van 469.286 euro naar 375.429 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is gegaan van 3.987 euro naar 3.406 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt nu 1,3% onder de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 370.146 euro in 2022 naar 420.100 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haastrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.