De gemiddelde vierkantemeterprijs in Westergouwe is € 4,445/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Westergouwe
4.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Westergouwe is
47%
De waarde van huizen in Westergouwe zijn het afgelopen jaar opgelopen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Westergouwe.

Als bezitter van een huis in Westergouwe zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,445 per vierkante meter. Hiermee doet Westergouwe het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Gouda. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,796 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Westergouwe voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Westergouwe in Gouda?

Een huis kopen in Westergouwe is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westergouwe in Gouda.

In de wijk Westergouwe in Gouda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 500 bewoners per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Westergouwe zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gouda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.