De lokale woningmarkt in 't Weegje.

Als woningbezitter in 't Weegje zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet 't Weegje het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waddinxveen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,693 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Weegje achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in 't Weegje in Waddinxveen?

Een huis kopen in 't Weegje is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Weegje in Waddinxveen.

In de buurt 't Weegje in Waddinxveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 58 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in 't Weegje zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waddinxveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.