De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Held is € 3,325/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Held
7.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Held is
21%
De huizenprijzen in De Held zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Held.

Als je woningbezitter wordt in De Held zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,325 per vierkante meter. Hiermee doet De Held het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Groningen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Held voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Held in Groningen?

Een huis kopen in De Held is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Held in Groningen.

In de buurt De Held in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,840 bewoners per vierkante kilometer en 1,045 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Held zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.