De gemiddelde vierkantemeterprijs in Reitdiep is € 3,780/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Reitdiep
5.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Reitdiep is
31%
De woningwaardes in Reitdiep zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Reitdiep.

Als je een huis koopt in Reitdiep zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,780 per vierkante meter. Hiermee doet Reitdiep het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Groningen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Reitdiep achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Reitdiep in Groningen?

Een huis kopen in Reitdiep is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Reitdiep in Groningen.

In de wijk Reitdiep in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,596 inwoners per vierkante kilometer en 1,075 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Reitdiep zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 580 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 28% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.