De gemiddelde vierkantemeterprijs in Boerhaavewijk is € 4,638/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Boerhaavewijk
5.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Boerhaavewijk is
31%
De woningprijzen in Boerhaavewijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Boerhaavewijk.

Als je een huis koopt in Boerhaavewijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,638 per vierkante meter. Hiermee doet Boerhaavewijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlem. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Boerhaavewijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Boerhaavewijk in Haarlem?

Een huis kopen in Boerhaavewijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boerhaavewijk in Haarlem.

In de wijk Boerhaavewijk in Haarlem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,298 inwoners per vierkante kilometer en 3,240 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Boerhaavewijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.