De gemiddelde prijs per vierkante meter in Transvaalwijk is € 5,597/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Transvaalwijk
7.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Transvaalwijk is
39%
De woningwaardes in Transvaalwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Transvaalwijk.

Met een woning in Transvaalwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,597 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaalwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Transvaalwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Transvaalwijk in Haarlem?

Een huis kopen in Transvaalwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaalwijk in Haarlem.

In de buurt Transvaalwijk in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,745 inwoners per vierkante kilometer en 4,700 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Transvaalwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.