De gemiddelde prijs per vierkante meter in Indischewijk is € 5,393/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Indischewijk
6.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Indischewijk is
32%
De woningwaardes in Indischewijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Indischewijk.

Als woningbezitter in Indischewijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,393 per vierkante meter. Hiermee doet Indischewijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,656 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Indischewijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Indischewijk in Haarlem?

Een huis kopen in Indischewijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Indischewijk in Haarlem.

In de buurt Indischewijk in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,871 mensen per vierkante kilometer en 4,070 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Indischewijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,675 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.