De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ter Kleefkwartier is € 5,984/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ter Kleefkwartier
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ter Kleefkwartier is
25%
De waarde van huizen in Ter Kleefkwartier zijn het afgelopen jaar verminderd met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Ter Kleefkwartier.

Als je een huis koopt in Ter Kleefkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,984 per vierkante meter. Hiermee doet Ter Kleefkwartier het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Haarlem. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ter Kleefkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ter Kleefkwartier in Haarlem?

Een huis kopen in Ter Kleefkwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ter Kleefkwartier in Haarlem.

In de wijk Ter Kleefkwartier in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,836 inwoners per vierkante kilometer en 5,460 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ter Kleefkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.