De lokale huizenmarkt in Badhoevedorp Bouwlust.

Als bezitter van een huis in Badhoevedorp Bouwlust zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,472 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Bouwlust het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlemmermeer. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Badhoevedorp Bouwlust voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Badhoevedorp Bouwlust in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Bouwlust is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Bouwlust in Badhoevedorp.

In de wijk Badhoevedorp Bouwlust in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,978 bewoners per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Badhoevedorp Bouwlust zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.