De gemiddelde vierkantemeterprijs in Badhoevedorp Noordwest is € 4,816/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Badhoevedorp Noordwest
5.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Badhoevedorp Noordwest is
25%
De woningprijzen in Badhoevedorp Noordwest zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Badhoevedorp Noordwest.

Als je een huis koopt in Badhoevedorp Noordwest zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,816 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Noordwest het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlemmermeer. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,833 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Badhoevedorp Noordwest achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Badhoevedorp Noordwest in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Noordwest is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Noordwest in Badhoevedorp.

In de wijk Badhoevedorp Noordwest in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,708 inwoners per vierkante kilometer en 1,465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Badhoevedorp Noordwest zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.