De gemiddelde prijs per vierkante meter in Badhoevedorp Centrum is € 5,457/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Badhoevedorp Centrum
-1.0%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Badhoevedorp Centrum is
19%
De woningwaardes in Badhoevedorp Centrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Badhoevedorp Centrum.

Met een woning in Badhoevedorp Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,457 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Centrum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlemmermeer. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,812 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Badhoevedorp Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Badhoevedorp Centrum in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Centrum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Centrum in Badhoevedorp.

In de buurt Badhoevedorp Centrum in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,545 inwoners per vierkante kilometer en 575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Badhoevedorp Centrum zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.