De lokale woningmarkt in Badhoevedorp Oost.

Als je investeert in een huis in Badhoevedorp Oost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,985 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Oost het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Haarlemmermeer. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Badhoevedorp Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp.

In de wijk Badhoevedorp Oost in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,445 mensen per vierkante kilometer en 385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Badhoevedorp Oost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.