De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuw-Vennep Omgeving is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuw-Vennep Omgeving is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nieuw-Vennep Omgeving.

Als bezitter van een huis in Nieuw-Vennep Omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw-Vennep Omgeving het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,812 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuw-Vennep Omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep?

Een huis kopen in Nieuw-Vennep Omgeving is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep.

In de wijk Nieuw-Vennep Omgeving in Nieuw-Vennep is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 22 bewoners per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw-Vennep Omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuw-Vennep on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.