De gemiddelde prijs per vierkante meter in Beinsdorp Omgeving is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Beinsdorp Omgeving
5.6%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Beinsdorp Omgeving is
20%
De woningprijzen in Beinsdorp Omgeving zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Beinsdorp Omgeving.

Als je woningbezitter wordt in Beinsdorp Omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Beinsdorp Omgeving het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,812 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beinsdorp Omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Beinsdorp Omgeving in Beinsdorp?

Een huis kopen in Beinsdorp Omgeving is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beinsdorp Omgeving in Beinsdorp.

In de buurt Beinsdorp Omgeving in Beinsdorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 37 bewoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Beinsdorp Omgeving zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beinsdorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.