De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stadsdennen is € 3,400/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stadsdennen
3.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stadsdennen is
24%
De huizenprijzen in Stadsdennen zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Stadsdennen.

Met een woning in Stadsdennen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,400 per vierkante meter. Hiermee doet Stadsdennen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Harderwijk. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stadsdennen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stadsdennen in Harderwijk?

Een huis kopen in Stadsdennen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadsdennen in Harderwijk.

In de buurt Stadsdennen in Harderwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,853 inwoners per vierkante kilometer en 2,595 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Stadsdennen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 975 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Harderwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.