De gemiddelde vierkantemeterprijs in Frankrijk is € 3,668/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Frankrijk
3.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Frankrijk is
22%
De prijzen van huizen in Frankrijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Frankrijk.

Als je investeert in een huis in Frankrijk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,668 per vierkante meter. Hiermee doet Frankrijk het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Harderwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,855 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Frankrijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Frankrijk in Harderwijk?

Een huis kopen in Frankrijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Frankrijk in Harderwijk.

In de wijk Frankrijk in Harderwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,845 mensen per vierkante kilometer en 1,635 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Frankrijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 695 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Harderwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.