De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hierden is € 4,628/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hierden
2.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hierden is
21%
De huizenprijzen in Hierden zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hierden.

Als je investeert in een huis in Hierden zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,628 per vierkante meter. Hiermee doet Hierden het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Harderwijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,875 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hierden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hierden in Hierden?

Een huis kopen in Hierden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hierden in Hierden.

In de wijk Hierden in Hierden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 339 mensen per vierkante kilometer en 1,335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Hierden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 495 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hierden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.